Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Herdenking Op 30 Juni

Keti Koti Rotterdam: Herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij

Herdenking op 30 juni

Op 30 juni wordt in Rotterdam Keti Koti herdacht, de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen. In Rotterdam vindt de herdenking plaats bij het monument aan de Westzeedijk. Het monument is opgericht ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de slavernij.

Activiteiten rondom Keti Koti

Rondom Keti Koti worden er in Rotterdam verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er lezingen, workshops en muzikale optredens. Op de website van Keti Koti Rotterdam vind je een overzicht van alle activiteiten.

Keti Koti is een belangrijk moment om stil te staan bij de geschiedenis van de slavernij en de gevolgen daarvan. Het is ook een moment om te vieren dat de slavernij is afgeschaft en dat we nu in een vrije samenleving leven.

Kom op 30 juni naar de herdenking bij het monument aan de Westzeedijk en laat je inspireren door de verhalen en optredens. Samen maken we Keti Koti tot een bijzondere dag.

Meer informatie over Keti Koti

Wil je meer weten over Keti Koti? Op de website van Keti Koti Rotterdam vind je uitgebreide informatie over de geschiedenis, de betekenis en de viering van Keti Koti. Ook kun je op de website verhalen lezen over de angisa en de koto. Of ga zelf aan de slag en maak een vrijheidsvogel.


Comments